10 Dec. "The 7th Guest" Concert | Percussie, zang & horror!  E-mailadres
maandag 26 september 2016 10:47

poster_klein

Op zaterdag 10 december geeft de drumband uit Susteren een knallend concert met een horror thema. Dit concert, genaamd "The 7th Guest", is een combinatie van spannende slagwerkmuziek en een ijzingwekkend verhaal. In combinatie met een Vocaal Ensemble, Zangeres & nog veel meer wordt dit een concert zoals dit zelden vertoond wordt in de slagwerkwereld.

Als muzikale gasten hebben we, naast het Vocaal Ensemble uit Maaseik en Milou Kik als zangeres, nog meer verrassingen in petto. Hierover later meer!

Datum: 10 december, 20:00

Locatie: Harmoniezaal Susteren, Feurthstraat 56

Gastsolisten: Vocaal ensemble Maaseik, Milou Kik en meer.

Verteller: René de Serière

Muziekwerken
Componist Twan Cox heeft speciaal voor dit concert muziek gearrangeerd. Daarnaast heeft hij een geweldig spannende finale geschreven genaamd "Feel the horror".

De drumband speelt 12 muziekwerken die variëren van originele percussie ensemble werken zoals Myth of the Phoenix van Leon Camp en Dusk to dawn van Eric Peel tot verrassende arrangementen van bijvoorbeeld het klassieke Danse Macabre tot de filmmuziek van Alice in Wonderland. Bijna alle werken zijn met zang, orgel, piano, basgitaar en nog meer muzikale verrassingen!

Verhaal
Tijdens het concert word je meegenomen in het verhaal van “The 7th guest”, de 7e gast. De eerste 6 gasten zijn jaren eerder vermoord tijdens een formeel diner. Wat er die avond precies is gebeurd is, tot 10 december, nog voor niemand duidelijk!

De avond wordt afgemaakt met het Geluid en Licht van Light And Sound Pro Rent van Stan Peters!

Kaarten
Kaarten kosten 7,50 en zijn te reserveren op onze website of te koop op onze voorverkoop adressen. 'S avonds kunt u terecht bij De harmoniezaal (feurtsraat 56) en overdag bij Herensalon Guido (Vincentiuslaan 35) in Susteren

Het vocaal ensemble, en vooral Nathalie Aben van dit zelfde ensemble zijn geen onbekende gasten bij de concerten van de drumband. Luister hier onder naar één van hun vorige optredens: