5 Nov. Music ’n Bites  E-mailadres
vrijdag 07 oktober 2016 07:23

MusicnBites_flyer_versie_goed_a3

Op zaterdag 5 november organiseert harmonie St. Cecilia een uniek concert in D’n Hermeniezaal in Susteren. Onder de naam ‘Music ’n bites’ verzorgt de harmonie een avondvullend programma met afwisselende muziek én verrassende hapjes.

Tijdens het concert maakt de harmonie een muzikale wereldreis, waarbij herkenbare muziek (denk aan Shakira, Abba…) van over de hele wereld wordt gespeeld. Uniek aan dit concert is dat er hapjes worden geserveerd die typisch bij de muziek passen. De hapjes worden verzorgd door Kookatelier Wils uit ons eigen Susteren.

De avond wordt compleet door muzikale bijdrages van Milou Kik en Henk Steijvers. De presentatie is in handen van niemand minder dan Niek Dirkx. Het licht en geluid wordt verzorgd door Light And Sound Pro Rent uit Susteren. Kaartjes voor dit unieke concert zijn te koop in D’n Hermeniezaal voor de prijs van €10 in de voorverko
op. Enthousiast geworden? Hou dan zeker onze Facebookpagina in de gaten!