Potgrond aktie 2017  E-mailadres
woensdag 01 maart 2017 16:34

Potgrondactie Susteren

potgrond harmoniepotgrond 2

Nu de lente in rap tempo nadert, beginnen bij heel wat mensen de handen te jeuken om aan de slag te gaan in de tuin. Bloempotten en –bakken worden schoongemaakt en moeten gevuld worden  met aarde om er voor te zorgen dat straks kleurige lente- en zomerbloeiers in de tuin tot hun recht komen.

Harmonie St. Cecilia wil u daar graag een handje bij helpen. Zaterdag 11 maart 2017 maakt de vereniging een rondgang door Susteren en zullen de leden aanbellen om potgrond te koop aan te bieden. Op deze manier hoeft u niet met zakken tuinaarde te gaan slepen en u steunt op een leuke manier de muziekvereniging.

De prijs is hetzelfde als vorig jaar, € 3,75 voor één grote zak en € 11,-- voor drie zakken.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf potgrond af te halen, van 10.30uur tot 13.00 uur is er een service-punt bij Echte Bakker Koen Peters op de Dieterderweg.

Bestellingen telefonisch opgeven via 0653258835