Big Latin Drumbamd Concert  E-mailadres
zondag 02 december 2018 16:44

big latin logo
Zoals de meeste van jullie weten hebben we op 8 & 9 december a.s. het grote Big Latin concert. De drumband bestaat dit jaar 65 jaar en om dit te vieren hebben we flink uitgepakt met het organiseren van dit concert.  Op zaterdag is de "Dance Night" editie, voetjes van de vloer en een Latin afterparty tot in de late uurtjes. Op zondag hebben we de "Matinee editie", zitplaatsen en een afterparty met Pinchito's Caliente. De Latijnse trots uit onze regio.
Artiesten
Met Lady Dandelion & Gerardo is de zang tijdens de concerten van topkwaliteit. Daarnaast zullen veel muzikanten het podium met ons delen. Om de echte Latin sfeer te creëren speelt een combo, gitaristen en blaasmuzikanten mee.
Kaarten
De kaarten zijn nu voor €12,50 verkrijgbaar via www.biglatin.nl of binnenkort op onze voorverkoopadressen:  Ingènte haarmode, Slijterij Marij Lemmens en café Bie Alois.
CLUB PATROCINADOR DE 65 (club van 65)
Wij willen iedereen vragen om ons te steunen door, in plaats van gewoon kaarten te kopen, "PATROCINADOR" van de drumband te worden. Voor € 50,- krijgt u 2 kaarten. U sponsort dan € 25,-.  Uw naam of bedrijf wordt dan vermeld op de website en op een banner tijdens de concerten!  Wordt u lid van de club van 65 dan steunt u de drumband in het project richting het WMC (Wereld Muziek Concours).
Na jaren van bouwen en groeien gaat de drumband de komende 3 jaar voor het allerhoogste. Het komende jaar gaan we ons best doen op het concours met hopelijk een promotie naar de 1e (en hoogste) landelijke divisie. Daarna wordt er 1,5 jaar hard gewerkt aan een spectaculaire deelname op het WMC in de "first division", waar we onze showelementen naar een nieuw niveau zullen tillen.
Opgeven kan bij al onze leden maar ook via de website www.biglatin.nl.