Kerstconcert Harmonie  E-mailadres
zondag 02 december 2018 16:57

kerstconcert 2018 2s

Kerstconcert Harmonie St Cecilia Susteren

In het derde weekend van Advent geeft Harmonie st Cecilia Susteren o.l.v. Theo Schreurs een concert de de kerk van Mariaveld.

Dit concert wordt uitgevoerd in samenwerking met Britt Eberson en gemengd koor Da Capo uit Stramproy o.l.v. Veerle Henskens.

Zowel de harmonie als het koor zullen enkele werken voor hun rekening nemen.

Uiteraard  worden er ook aan aantal muziekstukken samen uitgevoerd.

Naast  de bekende kerstmelodieën, passeren ook andere prachtige werken zoals Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en de Phantom of the Opera de revue.

Deze avond belooft een magische beleving te worden met toegankelijke muziek die aantrekkelijk is voor een breed publiek.

Het concert vindt plaats op zaterdag 15 december in bovengenoemde kerk en is vrij toegankelijk.

De aanvangstijd is 20:00 uur. Een vrije gift wordt gewaardeerd.