Harmonie concert 2 december 2017  E-mailadres
dinsdag 07 november 2017 19:31

Music 'n Bites concert op 2 december

met lekkere hapjes tijdens de muziek uitvoeringen

music n bites

Beschermheer Harmonie in memoriam  E-mailadres
zaterdag 15 juli 2017 12:05

In Memoriam: Ad van Mierlo

Geheel onverwacht ontvingen wij het bericht dat onze oud-beschermheer Ad van Mierlo op 12 juli is overleden.

Hij was een dierbaar lid van onze vereniging. Jarenlang was hij beschermheer en bestuurslid.

Tevens was hij voorzitter en lid van de Commissie en de Stichting Activiteiten.

Dankbaar zijn wij voor zijn steun en warme belangstelling.

Wij wensen Els, de kinderen en overige familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies

namens het Harmonie Bestuur en de Leden.

ad van mierlo 1 ad van mierlo 2

Ad van Mierlo

krijgt eremedaille van verdiensten

Solisten concours slagwerkers  E-mailadres
zondag 25 juni 2017 11:26

De uitslagen van het nederlands kampioenschap 2017 voor slagwerkers zijn:
Frank Mannens - jeugddivisie - 84 p.
Rutger Hendriks - jeugddivisie - 86 p.
Kasper Beurskens - 5e divisie - 88 p.
Casper Mannens - 5e divisie - 87 p.
Kwartet Kasper Casper, Lars en Wouter - 86 p.
Lars Hendriks - 4e divisie - 83 p.
Wouter Beurskens - 4e divisie - 88 p.

Clubkas Rabobank WM  E-mailadres
dinsdag 09 mei 2017 22:03

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE
Net als voorgaande jaren kan er weer op onze vereniging gestemd worden tijdens de Rabo Clubkas Campage. Harmonie St. Cecilia kan iedere euro goed gebruiken voor bijvoorbeeld de opleiding van onze jeugdige muzikanten!

Mogen we weer op u rekenen?

Stemmen kan van 10-23 mei 2017 mits U lid bent van de Rabobank. Ga dan naar www.spekjouwclub.nl om uw voorkeur keuzes bekend te maken

Hartelijk bedankt! #rabobank

rabobank clubkas campagne

Potgrond aktie 2017  E-mailadres
woensdag 01 maart 2017 16:34

Potgrondactie Susteren

potgrond harmoniepotgrond 2

Nu de lente in rap tempo nadert, beginnen bij heel wat mensen de handen te jeuken om aan de slag te gaan in de tuin. Bloempotten en –bakken worden schoongemaakt en moeten gevuld worden  met aarde om er voor te zorgen dat straks kleurige lente- en zomerbloeiers in de tuin tot hun recht komen.

Harmonie St. Cecilia wil u daar graag een handje bij helpen. Zaterdag 11 maart 2017 maakt de vereniging een rondgang door Susteren en zullen de leden aanbellen om potgrond te koop aan te bieden. Op deze manier hoeft u niet met zakken tuinaarde te gaan slepen en u steunt op een leuke manier de muziekvereniging.

De prijs is hetzelfde als vorig jaar, € 3,75 voor één grote zak en € 11,-- voor drie zakken.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf potgrond af te halen, van 10.30uur tot 13.00 uur is er een service-punt bij Echte Bakker Koen Peters op de Dieterderweg.

Bestellingen telefonisch opgeven via 0653258835

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Verder > Einde >>