Opkomende Aktiviteiten

No events found.

Laatste Nieuws

Harmonie St. Cecilia treedt aan tijdens het Trio-Concert i.s.m. Les Amis Reunis en Fanfare Concondia op zaterdag 21 mei in Nieuwstadt!

Wees welkom bij ons eerste concert in lange tijd, onder leiding van dirigent Tim Aerdts.


2E2F8F67 198C 4199 99F6 72B459957737

POTGRONDACTIE 2022

E48BBC33 5E1C 49FD BD88 D6880CF21B7A

Beste inwoner van Susteren,

De Corona pandemie heeft ervoor gezorgd dat we onze manier van leven drastisch hebben moeten veranderen. Dit geldt ook voor ons verenigingsleven. 

Samen muziek maken en met onze muziek allerlei gebeurtenissen in ons dorp opluisteren, het was allemaal vrijwel niet mogelijk.

Gelukkig zijn de maatregelen versoepeld en kunnen we weer ons “normale” leven terug krijgen.

Wel hebben we na het succes van vorig jaar besloten om de potgrond weer op bestelling bij U te bezorgen zodat U niet persé thuis hoeft te zijn wanneer de potgrond wordt afgeleverd.

U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via telefoonnummer 06-11370632  of via mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De potgrond , met het keurmerk “Goede Grond” zit in zakken van 40 liter en 

kost € 5,00 per zak, 4 zakken voor € 19,00 neemt u 5 zakken of meer af, dan kost elke zak € 4,50

Het verschuldigde bedrag graag overmaken naar onze bankrekening: NL12RABO0150297459 t.n.v. Harmonie St. Cecilia Susteren met vermelding “Potgrondactie 2022, uw naam uw adres en uw telefoonnummer”.       

Uw bestelling kunt u doen tot uiterlijk 20 maart.

Wij bezorgen de potgrond op zaterdag 26 maart tussen 10.00u en 16.00uur.

            

Namens Bestuur en leden alvast hartelijk dank.

Resultaten ONSK
Trots op de jonges en maedjes van de drumband van Zöstere. Gistere in de topklasse 92 punten behaold en dao mit 2e gewoore op et Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap. Ontzettend tevreeje mit deze geweldige oetsjlaag.

Luc

Zaterdag 27 november 2021 ONSK concours
Kommende zaoterdig, 27 november, is et Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap in Barneveld. Mit de drumband van Zöstere doon wer mit in de Topklasse Ongestemd. Nao veul onzekerheid of et waal of neet door zoew gaon, is besjlaote dit op ein aangepaste maneer door te laote gaon. Om 14 oer is de laoting en rondj 15 oer zulle weer sjpele. Sjiek om hie veur de 2e keer aan mit te doon en os te laote beoordeile op et hoogtste niveau.
Wilt ger os nog steunen en komme loestere nao et sjtuk 'Embrace Freedom' van Tim van Klompenburg, kom den vriedig aovend om 19.30 oer nao de generale repetitie in D'n Hermeniezaal Zöstere. Uiteraard houwte wer os aan de geldende corona maatregelen.

 5F59FB92 8B76 44BE 8126 B0E157D89A9D

🥁 Drumband Susteren en de drumband van Harmonie L'Union Born laten tijdens het ONSK Tryout concert de werken horen die waarmee ze 27 November strijden voor het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschappen (ONSK) in het Schaffelaar Theater in Barneveld!

Op het ONSK zullen de deelnemende verenigingen allemaal op het zelfde groot slagwerk spelen, daarom oefenen we deze keer al op "vreemd" materiaal in de fanfarezaal van Fanfare St. Martinus Urmond.

L’Union Born zal met 19 man sterk het werk "No Man’s Land" van Sam Gevers ten gehore brengen. De laatste keer dat de Drumband deelnam aan een concours was in 2015. Hier wonnen zij het Nationaal Kampioenschap in de 1e divisie met het werk Dancer van Gian Prince. Na een aantal jaar van rust neemt de drumband voor het eerst deel aan het ONSK in de klasse basis gestemd.

Onze drumband komt uit in de divisie "Topklasse ongestemd" en speelt het werk "Embrace Freedom" van Tim van Klompenburg. Twee jaar terug kwam de drumband voor het eerst uit in de hoogste divisie. In een spannende competitie tussen drie top korpsen, waaronder twee wereldkampioenen, werd toen een 2e plaats behaald.

Het verschil tussen de "Gestemde" en de "Ongestemde" divisies zit hem niet per se in het ontbreken van melodisch instrumenten. Het verschil komt naar voren door de focus te verleggen van melodie en harmonie naar de focus op ongestemde instrumenten en veel lastige ritmes en cadansen.

De twee korpsen hebben samen al flink wat Limburgs en Nederlands kampioenschappen op hun naam staan. Het belooft dus een ruig concert te worden!

 

Rabo ClubSupport  rabobank logo50x60

Iedereen verdient een club

      Harmonie rabo 1

Beste klant,

Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom steunen we via Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. Zo zorgen we er samen met onze leden voor dat clubs sterker worden. En dus dat duizenden mensen kunnen doen wat ze leuk en belangrijk vinden.

Jij beslist mee

Afgelopen weken hebben verenigingen en stichtingen zich kunnen aanmelden voor Rabo ClubSupport. Als lid van de Rabobank bepaal jij welke financiële ondersteuning deze clubs van ons ontvangen. Van 4 tot 25 oktober 2021 kun je jouw stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging.

Breng jouw stem uit

Dit jaar kun je stemmen op 3 clubs. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar!
Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan heb je geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers vind je onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt zie je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’.

Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een persoonlijke stemcode.

Noteer in je agenda

Harmonie rabo 2

Ken je ÓsKar al?

ÓsKar is ons retro busje waarmee we de komende weken door Limburg toeren.

Heb je vragen over Rabo ClubSupport of hulp nodig bij het stemmen?

Kom dan langs bij ÓsKar. Onze medewerkers helpen je graag!

 

 

Dinsdag 9 november vieren we de grote finale en maken we de uitslag bekend. Dat doen we dit jaar via een feestelijke en inspirerende livestream. Ben je benieuwd wat de clubs in Limburg zoal met hun bijdrage doen en wat de Rabobank voor verenigingen en stichtingen kan betekenen? Dan moet je zeker kijken. Meer informatie over de feestelijke finale lees je op https://rabo.nl/limburg/clubsupport

Met vriendelijke groet,

De coöperatieve Rabobank
Team Rabo ClubSupport Limburg

 

7B1AAE5A 880F 4F37 803F 5A5699C99C0E

Facebook Harmonie