Potgrond actie Harmonie 2021

Beste inwoner van Susteren,

Potgrond 470x840

De Corona pandemie heeft ervoor gezorgd dat we onze manier van leven drastisch    hebben moeten veranderen. Dit geldt ook voor ons verenigingsleven.

Samen muziek maken en met onze muziek allerlei gebeurtenissen in ons dorp opluisteren, het was allemaal vrijwel niet mogelijk.

Nu hopen we, met u, dat we in de loop van dit jaar toch de draad weer kunnen gaan   oppakken. Dat de maatregelen versoepeld worden en we ons “normale” leven weer terug krijgen.

Vorig jaar hebben we de potgrondactie niet kunnen houden. Nu willen we u graag van potgrond voorzien maar met inachtneming van de Corona maatregelen.

Helaas uitsluitend op bestelling!

U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via telefoonnummer 046-4493772 of

De potgrond, met het keurmerk “Goede Grond” zit in zakken van 40 liter en

kost € 4,50 per zak, 2 zakken voor € 9,00, 3 voor € 12,00, 4 voor € 16,00 enz..

Het verschuldigde bedrag graag vooraf overmaken naar onze bankrekening:    NL12RABO0150297459 t.n.v. Harmonie St. Cecilia Susteren

met vermelding “Potgrondactie 2021”.

Uw bestelling kunt u doen tot uiterlijk 14 maart.

Wij bezorgen de potgrond op zaterdag 20 maart tussen 10.00u en 16.00uur.

Namens Bestuur en leden alvast hartelijk dank.

BEDANKT inwoners van Susteren.

Harmonie St. Cecilia Susteren wil bij deze eenieder bedanken voor de bijdrage aan de donateursactie en de RABO ClubSupport actie in 2020.

We hebben gemerkt dat u harmonie St. Cecilia een warm hart toedraagt. Omdat we, vanwege Covid-19, niet bij u langs konden gaan, is het sociale praatje en bedankje er ook niet geweest. Toch heeft u in grote getale gehoor gegeven aan onze vraag om ons te ondersteunen. Door uw gift en het stemmen op onze vereniging hebben wij toch nog mooie inkomsten mogen hebben. Zeker in het jaar, waarin alle geplande activiteiten, zoals de potgrondactie geen doorgang hebben kunnen vinden, waren de inkomsten tot een minimum gedaald. Wij hopen dan ook in 2021 gewoon weer bij u aan de deur te mogen komen en u persoonlijk te kunnen vragen en bedanken voor uw bijdrage. Zodra het mogelijk is zullen wij ook weer onze muzikale stem laten horen in de straten van Susteren.

Bestuur en leden van Harmonie, Drumband en Jeugdharmonie wensen u een gezond en voorspoedig 2021 toe.

14 december 2020
Na de toespraak van premier Rutte op 14 december zal het voor iedereen duidelijk zijn dat er weer strenge maatregelen zijn genomen om verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.
Dat betekent dat ook wij de deuren moeten sluiten en dat er vanaf vandaag geen repetities gegeven kunnen worden. Dit zal zijn tot 19 januari 2021.
Heel jammer nu we de draad weer goed hadden opgepakt en we gebruik konden maken van een ruime ruimte. Maar in het nieuwe jaar zullen we met een goed vertrouwen hopelijk weer aan de slag kunnen en dan ook snel van ons kunnen laten horen.
Probeer, voor zover mogelijk, thuis muziek te maken zodat je, als het weer kan, later in januari de draad weer makkelijk kunt oppakken.
Voor nu wens ik jullie allen, mede namens de overige bestuursleden, ondanks alles,
gezellige kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2021.
We houden de moed erin!

01 december 2020
Nieuwe repetitie ruimte gevonden op het industrie terrein
Repetities weer op 1,5 m van elkaar tot 30 mensen

Helaas, na de maatregelen die woesdag 14 oktober 2020 om 22.00u ingaan, zullen alle zalen gesloten zijn.
We hebben contact gezocht met wethouder en de burgemeester maar er is geen ontkomen aan.
Dat betekent dat de repetities van drumband, jeugdharmonie en harmonie voor 4 weken niet kunnen doorgaan.
Wat dat voor verdere consequenties heeft, kunnen we nu nog niet overzien.
Voorlopig is het belangrijk dat we doen wat van ons gevraagd wordt en staat de gezondheid voorop.
En laten we hopen dat we na die 4 weken weer aan de slag kunnen.
Hartelijke groeten en blijf gezond!

Het Bestuur

Dank zij onze Rabobank leden en sponsoren heeft de clubkas campagne van de Rabobank een geweldig resultaat opgeleverd.
Een van onze jongste muzikanten Aniek laat jullie het resultaat zien

Aniek Dekkers 27112020

Veel dank voor jullie stemmen en de sponsoring van de Rabobank

Ondanks  het COVID 19 virus hebben we na de kerkdienst een serenade gebracht aan de Kommunikanten in Susteren