Hoofd Sponsors

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Beschermheer A.van MierloBeschermvrouw N.GehlenRabobank Westelijke Mijnstreek
Schrijf uw kind in voor de AMV muziek opleiding 2015  E-mailadres

Is uw kind 7/8 jaar of ouder? Dan kunt u hem of haar inschrijven voor de AMV muziekopleiding in Susteren! De AMV muziek opleiding is de basis voor het bespelen van elk instrument!

lees hier alles wat u moet weten over de muziek opleiding die in Januari 2015 start. 

Meld je uiterlijk aan vóór 15 januari a.s. door een mail te sturen naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

opleiding harmonie 2014-1

Wat houdt de AMV-opleiding in?

De AMV-opleiding is een 1-jarige opleiding die via Myouthic loopt. Tijdens dit jaar leren de kinderen kennis maken met muziek. Ze leren bijvoorbeeld noten en ritmes lezen. Deze zullen ze ook toe kunnen passen, want de kinderen krijgen een blokfluit waar ze het hele jaar muziek op leren spelen.

De opleiding wordt door ons aangeboden met de bedoeling dat het kind uiteindelijk bij de harmonie zal spelen. De harmonie bestaat voornamelijk uit blaasinstrumenten zoals klarinet, saxofoon, hobo, trompet. Om de aansluiting makkelijker te maken tussen de AMV en de instrumentale lessen is er gekozen voor blokfluit. Kinderen krijgen namelijk handigheid in de vingers, het blazen op een instrument, maar ook kunnen ze de noten vertalen in klank.

Laatst aangepast op donderdag 17 september 2015 09:46
Lees meer...
 


Op facebook op de hoogte gehouden worden over de harmonie? Klik op hieronder op "Vind ik leuk".