De jubileumbieren van onze vereniging zijn nu verkrijgbaar!

Afgelopen weekend heeft Susteren kunnen genieten van een tweetal prachtige jubileumconcerten in D’n Hermeniezaal. Ons harmonieorkest trad op met een hoop Susterse artiesten, zoals Spik & Span, Henk Steijvers en de Auwt Prinse Zöstere.

Als kers op de taart presenteerde Harmonie St. Cecilia Susteren deze avond haar eigen speciaalbier, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de vereniging. Daarnaast werd ook het 70-jarig jubileum van de drumband gevierd.

De twee speciaalbieren (‘Harmonie Blond’ en ‘Drumband Tripel’) zijn gebrouwen door Aspro Brews, een lokale brouwerij uit Susteren. De link tussen de harmonie en de brouwerij is zeer nauw; de drie brouwers Luuk, Wouter en Fre spelen namelijk ook mee in de drumband van onze vereniging!

De twee biertjes zijn in een tweetal pakketten te koop en dé perfecte verassing om iemand (of jezelf) de komende Feestdagen cadeau te doen. Het eerste pakket bestaat uit 2x 3 flesjes van elk bier. Het tweede pakket is een variant met 2x 2 flesjes én een glas. Beide pakketten kosten €19,20 (het oprichtingsjaar van de verenging) en zijn te koop via onderstaande links op de webshop van Aspro Brews.

2x Harmonie Blond, 2x Drumband Tripel en 1x glas: https://asprobrews.nl/product/harmonie-susteren-2x-harmonie-blond-2x-drumband-tripel-en-1x-glas/

3x Harmonie Blond en 3x Drumband Tripel: https://asprobrews.nl/product/harmonie-susteren-3x-harmonie-blond-3x-drumband-tripel/

Met de aankoop van een pakket komt een deel van de opbrengst ten goede aan de harmonie, zodat we nog eens 100 jaar ertegenaan kunnen!